Specialitásaink

A hagyományos értelemben vett szakrendelések mellett klinikánk nagy hangsúlyt fektet a legmodernebb, innovatív gyógyászati megoldások bevezetésére, így az országban elsők között kezdtük el az intimlézeres kezeléseket az inkontinencia gyógyítására, és mára egy általunk kialakított, rendkívül hatékony protokoll szerint kezelve a panasszal hozzánk fordulókat az egyik legsikeresebb intimlézeres központtá fejlődtünk.

Emellett szintén elsők között kezdtük el alkalmazni a lineáris lökéshullám, amely az érújraképződés serkentése által számos betegségben fejt ki gyógyhatást, így egyaránt sikerrel alkalmazzuk az impotencia és a krónikus sebek kezelésében.

A saját zsírsejtes Lipogems kezeléssel a porckopáson tudunk segíteni, a bevezetés alatt álló Renuvion szépészeti eljárással pedig akár egy évtizedet is tudunk majd fiatalítani a bőrön vágás és varrás nélküli, felületi kezeléssel.

Érsebészetünkön rádiófrekvenciás és ragasztásos eljárással kezeljük a visszerességet, mindkettő minimálisan invazív, a munkaképességet átmenetileg sem csökkentő modern beavatkozás.

Image
©2024 Istenhegyi Magánklinika - minden jog fenntartva! - Az oldalt a Zsiráf Kreatív Ügynökség készítette

Keresés