Bemutatkozás

Klinikánk Buda legszebb részén, az Istenhegy oldalában fekszik. A szakrendelők, a két, korszerűen felszerelt műtő, valamint a fürdőszobás kórtermek mintegy 1000 m2-es területen helyezkednek el.

Rendelőink a kor technikai színvonalának megfelelően felszereltek, orvosaink magas kvalitású szakemberek. A központi őrzött parkoló biztonságot és kényelmet nyújt. A klinika könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. A hozzánk forduló páciensek számára biztosítjuk az egészség megtartásához, a betegségek megelőzéséhez, gyógyításához szükséges ismereteket, a megértő, odafigyelő, családias légkört, kulturált, esztétikus, kiemelten higiénikus környezetet. Szűrési csomagjainkat – amelyek a panaszok, az aktuális állapot, a személyes rizikófaktorok és az örökletes betegségek iránti hajlam alapján javasolt vizsgálati sort jelentik – nemzetközi és hazai orvosi szakmai ajánlások alapján állítottuk össze. A vizsgálatokat egyszeri megjelenés alkalmával végezzük el. Cégek, intézmények részére egyedi ajánlatokat készítünk.

Járóbeteg részlegünkön szakorvosi rendelések, teljeskörű ultrahang-, röntgen- és laboratóriumi diagnosztika, terheléses EKG, 24 órás vérnyomás-monitorozás (ABPM) és 24 órás szívritmus-monitorozás is igénybe vehető. Műtéti részlegünkön ún. egynapos sebészeti, érsebészeti, nőgyógyászati, urológiai, plasztikai sebészeti és szemészeti műtéteket végzünk.

Image
©2024 Istenhegyi Magánklinika - minden jog fenntartva! - Az oldalt a Zsiráf Kreatív Ügynökség készítette

Keresés