Bemutatkozás

 

Rácz Erzsébet

Business mentor, stratégiai tanácsadó

Erzsébet több mint 30 év gazdasági vezetői, tanácsadói és vállalkozói tapasztalatát több ágazatban, kisebb és nagyobb vállalkozásoknál, valamint saját családi vállalkozásában szerezte. Elméleti tudását a közgazdász diploma átvétele óta is folyamatosan bővíti. Adószakértő, mérlegképes könyvelő, mediátor, coach és energiamenedzser képesítéseit ötvözve egy vállalkozást egyszerre lát egészben és részleteiben.

Tanácsadóként segíti a vállalkozások tulajdonosait, vezetőit, mivel tudja, hogy a hagyományos menedzsment módszerek nem adnak választ a családi vállalkozásoknál lévő kihívásokra, azok csak korlátokkal alkalmazhatóak.

A tulajdonos személyes céljait támogató üzletpolitika kialakítása, a stratégia megtervezése fontos lépés a sikeres cég építésében, ezért ennek kialakításában, megfogalmazásában külső szemmel, mégis beleérezve segít, vezeti a gondolkodást. A kialakított stratégia megvalósításához segít folyamatosan fókuszáltnak maradni, ezzel hatékonyan vezetni a vállalkozást. Javaslataival hozzájárul a környezet változása, a munkatársak reakciói miatti helyzetekhez való rugalmas alkalmazkodáshoz. 

Mivel hosszú ideig és nagyértékű projektekért, cégekért felelt, valamint maga is vállalkozó ‘93 óta, tapasztalatból is ismeri, hogy vezetőként, illetve tulajdonosként milyen kihívásokkal néz szembe a vállalkozó. Ezekre a kihívásokra vannak megoldásai, megoldási javaslatai.
A személyre és a cégre adaptált javaslatok kidolgozása után nem hagyja magára a partnereit, a megvalósításban is együttműködik.

Az exit stratégia kidolgozásában és a megvalósításában is együtt dolgozik megbízóival.
Segít mind az alapító-tulajdonos exit-tervezésében, mind a családtagok tudatos tulajdonossá, az átvevő menedzser családtag sikeres menedzserré válásában.





Image
©2024 Rácz Consulting 498 Kft. - Minden jog fenntartva! - Az oldalt a Zsiráf Kreatív Ügynökség készítette

Search